Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Aiskrim Panda by Nestle

Minggu lepas punya certa !! Gara² singgah 3  7E tuk dapatkan ice cream sandwich yang tengah promo masa tu. Tapi tiga² tempat tu stok dah habis. Terpaksa la beli aiskrim  lain. Asyik keluar masuk je segan la pula. 


Sampai je rumah si kenit - Fatma dah sedia menanti. Seronok pula tengok gelagat dia makan aiskrim tu. Memula tu cam nak tak nak je sekali hahaha tak cukup pulak. Maybe sebab aiskrim tu 2 perasa kan. Selalunya dia makan aiskrim perasa coklat je. Lain² perasa dia main buang je huhu. Ohh ya lagi satu maybe sebab rupa aiskrim tu sendiri cam Panda kan hikhik


Bagi ciktie aiskrim ni boleh tahan juga la. Sedap ! Kombinasi perasa coklat gan vanila. Sesuai tuk semua orang termasuk budak kecil berusia setahun lebih cam anak buah ciktie ni. Manisnya pun sedang² je 








Baca juga:

3 Readers ♥

avatar

salam. jalan jalan blog ciktie. lama uyul tak mai sini heheh

Jom ke Blog Uyul Rosli >>> Uyul Rosli | Blonolog Blogger Picisan

Balas delete
avatar

Panas2 camni teringain pula tengok ais krim tu...

Balas delete
avatar

Antara fav anak buah saya, icecream biskut, panda, solero, & butterfly. hehehe, hari-hari pergi petronas beli eskrem.

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon