Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Permohonan peperiksaan KPSL N29

Permohonan peperiksaan KPSL N29 | Alhamdulillah, dah boleh mohon dah peperiksaan KPSL N29 untuk kod 3001. Sebelum ni dah cuba mohon tapi kod exam 3001 tiada dalam list lagi. Tengahari ni try² je isi and dah berjaya dah.


Ciktie dah !! Korang bila lagi.. So, pada sesape nak mohon duduki exam KPSL N29 boleh la mohon kat https://www.kompetensi.jpa.gov.my/peperiksaan/ Exam untuk kod 3001 ni dijadualkan akan diadakan pada 15 Ogos 2017 nanti. Ada lagi tak sampai 5 bulan ni. Tarikh tutup exam ni pula pada 25 April 2017.

Baca juga:

3 Readers ♥

avatar

Salam Cik Tie,

Semoga berjaya Cik Tie.. LZ dari sektor swasta tak berapa faham tentang peperiksaan JPA ni. Lepas follow blog Cik Tie mgkn akan lebih faham 😍.

Balas delete
avatar

good luck..moga dipermudahkan n berjaya nnti..in shaa Allah

Balas delete
avatar

wahhh.. gud luck ya...

pstttt.. terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #28. blog ini tersenarai dalam http://www.mialiana.com/2017/02/senarai-url-blog-28.html

pemenang akan diumumkan pada 28/2/2017

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon