Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Makanan Enak Dimakan Semasa Hujan

Makanan Enak Dimakan Semasa Hujan | Hujan-hujan camni kalau dapat makan putu panas-panas best jugak kan hehe baru je makan nasi sebungkus ada hati nak makan lagi hikhik. Dah kenapa ciktie ni?? Membela ke apa hehe. Biasalah kalau hujan-hujan camni kan. selera makan ni macam di pam-pam tapi badan camni juga hikhik

Putu herba

Nak tau tak? ada antara makanan tu best sangat kalau kita dapat makan masa-masa hujan camni. Dengan suasana hujan dan sejuk ni. Dapat pula makan sedap-sedap kemudian masuk tidur hahaha dah la. ni antara makanan yang best dinikmati masa-masa hujan camni. walaupun simple tapi ianya sedap tau.

Makanan Enak Dimakan Semasa Hujan

1. ubi rebus / ikan masin
2. ubi rebus / kelapa parut
3. putu herba
4. lempeng telur / sambal ikan
5. lempeng / sambal bilis
6. ubi rebus/ kopi o panas-panas


Baca juga:

4 Readers ♥

avatar

Lempeng + sambal bilis dengan Ubi + kelapa parut tu memang favorite all the time la, tak ada tandingan, fuhhh sedapnya bayangkan, tambah2 sini tengah hujan pula...

Balas delete
avatar

sejak2 da besar ni macam tak pernah da makan lempeng!!! terliut pulak nak makan... ubi tu lama da cari tak jmpa2, kalau nak mrsa kena balik kampong.. tekak nak makan ubi la pulak.

Balas delete
avatar

wahh.. ciktie pula yang terliur ni

Balas delete
avatar

jom..jom kita pakat-pakat balik kampung jom heheh

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon