Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Keputusan UPSR

Alhamdulillah..

Hari ini dah jumaat. Penghulu segala hari dan juga penutup hari bekerja untuk minggu ini. Macam cepat pula minggu ini berakhir. Biasanya akan ada part ciktie menghitung hari sebelum sampai ke hujung minggu hehe.

Masih lagi dalam mood keputusan UPSR. Mak-mak, bapa-bapa, akak dan abang masih lagi rancak bersembang pasal keputusan UPSR yang telah diumumkan semalam. Wall facebook pun masih lagi laju menyiarkan perkongsian gembira keputusan semalam. Tak kurang juga yang sebaliknya.. Apapun ianya baru permulaan..perjalanan masih lagi jauh. Tak berjaya sekarang cuba pula PT3 nanti ya. Buat yang berjaya tu..Tahniah diucapkan. Tahniah juga buat semua guru-guru yang telah bertukus lumus selama ini







Baca juga:

3 Readers ♥

avatar

tahniah buat semua yang menduduki UPSR

Balas delete
avatar

Teringat zaman sekolah sewaktu ambil keputusan UPSR ;)

Balas delete
avatar

Tahniah pada yg berjaya dlm UPSR baru ni
Yg tk berjaya jgn putus asa
Masih jauh lagi utk meraih kejayaan sebenarnya dalam hidup ini kan

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon