Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Interface Blog Baru

perubahan dashboard


Interface Blog Baru | Sebenarnya bukan interface blog yang baru tapi sebenarnya penampilan dashboard yang dah berubah. Perubahan ni ciktie tengok dari 2 hari yang lepas - 23 November 2016 masa tengah update window notebook. 

So, terkial-kial juga la nak tengok post terkini korang-korang semua. Yalah sebelum ni kan klik je Blogger atas tu terus keluar tapi kali ni ia terus line ke ruangan catatan hikhik. Penampilan dashboard yang baru ni nampak lebih dinamik. Betul tak


Baca juga:

4 Readers ♥

avatar

Btl tu.. Semua satu tab.. Dulu. Kena open new tab.. Paling Best mesra pegunaan hp

Balas delete
avatar

betul !! lagi senang nak online gan hp kan

Balas delete
avatar

Baru² ni memang tak biasa lagi. Lama² nanti okaylah..terkial² juga ni

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon