Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Bawa si hitam jumpa pomen

Tengahari ni bawa si hitam jumpa pomen jak. Risau juga dibuatnya si hitam ciktie ni ada masalah lain ke. Sebelum ni time bawa je si hitam ni cam ada bunyi tin je kat tayar dia ni. Pastu kat pintu belakang tu lak time lock pintu cam ada bunyi.. yang paling gusar sebenarnnya time elok-elok bawa si hitam jejalan boleh pula dia mati tetiba.

sekadar hiasan

Risaunya la..jangan la jadi apa-apa kat si hitam ni. Dah la bajet tak berapa nak ada ni huhu. Sebelum ni ciktie dah bawa si hitam ni pi service kat proton. Tapi time tu dah ada bunyi krek..krek camtu je la. Walaupun dah minta diorang tolong tengokkan bunyinya still ada juga. Sekarang nak tak nak si hitam kena juga jumpa pomen kawan bapa saudara ciktie ni. Harap-harap dia dapat membantu la. 

Tinggal jak ya si hitam. Duk sini elok-elok ya. Petang nanti kita balik ya..

Baca juga:

0 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon