Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Laluan balik beraya

Mengikut berita semalam, lebih kurang 3 juta kenderaan akan mula memasuki negeri kelantan bermula hari ini. banyaknya kenderaan dalam negeri kelantan pasni..yang sedia ada dah berapa banyak..pastu tambah pula yang akan masuk sehari dua lagi ni. memang cam biasa la mana-mana jalan kan sesat la. Sana jammed sini jammed hahaha kelantan tak pernah tak jammed nak-nak time nak raya ni. Negeri lain pun jammed jugak kan tapi tak adalah seteruk negeri kelantan rasanya. 

Apapun selamat kembali ke kampung halaman perantau-perantau semua. Tak kisah balik manapun memandu tu biar cermat ya. banyakkan bersabar jangan stres-stres walaupun gerenti punya korang semua kan stres. Drive tu janganlah asyik nak memotong pula. tak adanya korang sampai awal sangat pun kat destinasi yang dituju tu. 


Sebelum memulakan perjalanan tu check dulu apa yang patut. 
Berhenti dulu kalau mengantuk ataupun penat. Jangan lupa semak dulu laluan trafik sebelum mulakan perjalanan tu. Semoga kita semua selamat sampai ke destinasi yang dituju nanti, aamiin. Eeehh ehhh sebelum tu ciktie nak tau juga korang yang balik kelantan ni ikut laluan mana ?? 3 or 1 and 2..






Baca juga:

2 Readers ♥

avatar

Bestla Kak Aishah.. tak yah fikir nak cari tiket bas dah tahun ni. hihihi

Balas delete
avatar

Alhamdulillah, rezeki rose :)

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon