Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Persiapan Raya Ciktie

Yaahhuuu
gaji dah masuk dah. boleh la topup sikit lagi apa yang patut jak lagi. Tapi tak boleh la nak lebih-lebih ni..gaji akan datang lambat lagi nun disana.


Persiapan raya tak tau ke mana lagi.
kalau seblum ni asyik sibuk nak balik raya..nak kena kira berapa hari nak cuti..berapa banyak kuih raya nak bawa balik... sibuk duk tanya saudara-mara bila nak gerak balik dan blah..blah..blah lagi tapi tahun ni, tak lagi !

Tuk kuih raya dah settle. InsyaAllah, kan ada juga satu dua jenis yang jadi kuih tunjuk-tunjuk tu. Selebihnya dibuat khas oleh mak buyong kat rumah tu. Tuk baju pulak hmmm cam tahun lepas-lepas jugak kot..pakai mana yang ada. janji boleh beraya kan. Duit raya pun dah siap tukar ni..nak tunggu masuk sampul dan agih je lagi. Tahun ni tak terbuat la nampaknya rumah terbuka. my cousin nak kawin raya ke-2 ni dan majlis bertandang raya ke-7. Kalau sempat nanti ciktie share kat sini pasal majlis diorang tu.

Orang lain dah dalam mood raya dah tu. lagu-lagu raya dah berkumandang lama dah tu.
So, ciiktie nak ucapkan selamat menunaikan ibadat puasa dan selamat menunaikan solat terawih dulu. raya lambat lagi ni..ada lagi minggu depan 

Baca juga:

6 Readers ♥

avatar

Tak payah pening fikir cuti, tiket bas. Hihihi

Balas delete
avatar

selamat hari raya ciktie!

Balas delete
avatar

Assalam Ct... cantik kombinasi color ketupat tu... pandai anyam ketupat ek.. senang ke?

Balas delete
avatar

huhuhu...betul2 berani usik gaji baru?

Balas delete
avatar

@eMMe cantik kan..sy pun suka. Sebenarnya senang je anyam ketupat ni.. jangan salah masuk je

Balas delete
avatar

salam, selamat hari raya.

tahun ni tak sempat tukar duit raya sebab hubby balik kg lambat, pergi bank suma dah habis, so duit raya guna ja mana ada masuk dalam sampul comey2, hihi

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon