Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Hari Wilayah di kampung

Selamat malam semua..
seronoknya cik tie rasa dapat balik kampung camni. 
Dapat berkumpul gan adik gan mak..gan sepupu gan bapa saudara. Alhamdulillah, walaupun penat kena bersih dan kemas rumah belum settle lagi tapi ianya iaya cukup bermakna.

 4 hari balik kampung. Sabtu - Ahad memang dah cuti..hari ni cuti gantian. esok pula cuti Thaipusam.. Apa tunggu lagi kan hehe cabut la. Tapi cik tie memang tak puas hati la ada member cik tie tu dapat ambil cuti 3minggu terus. Naik kolumpo balik pas Tahun Baru Cina. Bestnya kannn

sampai pagi sabtu dan insyaAllah esok sehari lagi kat sini sebelum bertolak naik ke Kuala Lumpur tunaikan kewajipan sebagai pekerja.. malasnya cik tie rasa nak naik KL. Kan best kalau dapat kerja kat sini je tapi tak merasa la cik tie balik kampung cam sekarang ni, kan?? hmm..ada baiknya juga jadi perantau ni. yang pasti kepulangan kita tu tetap dinanti. betul tak??

Esok dah last kat sini. Tahun baru cina insyaAllah cik tie balik lagi. 
Nanti kita jumpa lagi.



Baca juga:

2 Readers ♥

avatar

Singgah sini . Jom join GA ni . Banyak hadiah menarik dan yang pasti peluang untuk menang cerah .


http://muhammadshahril97.blogspot.com/2015/01/first-giveaway-2015.html

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon