Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Boleh ke on Facebook awal ?

Eeehhh
awalnya fb ni boleh on hari ni. Bukan  ke selalunya selagi tak pukul 1, tak boleh on ke..or cik tie  sorang je  yang tak tau fb ni dah boleh on awal ni?? Kalau hari lain, cik tie tau la, selagi radio atas ni tak keudara, selagi tu fb ni tak boleh on *-*


Hmmm tak kisah la, on awal atau lewat. yang penting hari ni cik tie bw follower blog cik tie dulu.Yang mana cik tie memang tak sempat nak buat sebelum ni.



Baca juga:

0 Readers ♥

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon