Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Kembalikan Kotak Komen Setelah Guna Google Plus (Google +)

Ada tak sesiapa yang pernah terjadi ttiba kotak komen hilang?? Tak boleh komen kat blog tapi ia boleh komen kat page google?? Alah jadi camni..

Kotak Komen

Sebenarnya dari sebelum balik kampung lagi terkial-kial mencari mane nak dapatkan balik kotak komen tu. last-last tak dapat juga..biarkan je sampailah tengahari ni. rupanya ianya tiada la sesukar mane pun. terklik je terus berubah hehe yang kita ni lak terus gelabah heheh..tapi best juga benda ni sebenarnya. lebih senang nak jejaki korang-korang semua :) Tapi kalau dapat gabungkan komen google plus ini dengan yang asal lagi menarik kan.. tapi yang itu kena belajar godek-godek lagi :)

Kotak Komen

So, pada sesiapa yang tetiba je hilang kotak komen disebabkan google plus (google +) tu..jangan panik. Just klik balik dekat kotak Use Google+ Comments on this blog. Then ia akan kembalikan kotak komen yang sediada sebelum itu. Mudah kan :)


Baca juga:

3 Readers ♥

avatar

Ina tak buat pun google+... malas hehe.. blogger yang guna kotak komen google+, Ina takleh nak komen. sedih TT

Balas delete
avatar

Ina tak buat pun google+... malas hehe.. blogger yang guna kotak komen google+, Ina takleh nak komen. sedih TT

Balas delete
avatar

tak buat pun benda alah ni.. semoga entry ni membantu mereka yang tercari-cari jalan penyelesaiannya :)

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon