Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Rezekiku Boleh Terbang !!



Buat 5s tadi, ternampak salinan tiket KLIA Ekspres a.k.a ERL  hari tu. Baru teringat pindaan claim hari tu kena buat balik. Hmmm best gak naik flight ni. Cepat sampai, selesa la tu tapi tang kene tunggu tu yang tak best. Lagi satu harganya tu pun wahhhhh mahal la nak-nak kalau nak urgent leh cecah ratusan ringgit. Tapi hari tu pergi-balik free je la. Tak kisah la orang nak kata jakung pun..yang pasti aku dah rasai pengalamannya. Pasni ingat nak try naik charlie pula la. Cam naik flight gak tak? Orang kata bunyinya bising sikt, betul ke?

Tiket

Sebenarnya dah dapat peluang dah naik charlie tu tapi terpaksa tolak disebabkan ada masalah teknikal huhu sedihnya. kalau tak dah sampai Langkawi. Siap leh tengok  join Pameran Lima'13 pun hari tu. Memang betul-betul tiada rezeki ehhh tiada rezeki or tolak rezeri sebenarnya ni?? konfius jak :)0



Apa pun setakat ni, kapal terbang memang terbaik la kalau nak dibandingkan gan pengangkutan yang lain la. lain sangat !! Tapi yang tak best turn menunggu tu je la hehe mengantuk pun ada hehe. Basikal, motor, lori, kereta / teksi, bas, rakit ,perahu, bot, feri, flight dah pun cuba!! charlie je tinggal kot hehe

Baca juga:

4 Readers ♥

avatar

best naik flight tp ari2 naik da baik naik basikal..hehehe

Balas delete
avatar

@◕ D Y S H A S A H H I R ◕ : tak boleh dah naik basikal hihi takut jatuh :)0

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon