Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Candy Crush Saga

Sape tak pernah main games Candy Crush Saga ni, angkat tangan cepat ! tengok-tengok tak ada sape nak angkat yae hehe memang logik la kalau tak ada sesape nak mengaku tapi kan leh baik mengaku je :)


kita yang sebelum ini tak tau main pun dah pandai main tapi tak excited sangat la. main pun sebab tertarik tengok housemate main. Tiap-tiap hari main mane leh tahan hehe tergoda. cam lagu apa tu yang liriknya "dari kerana mata yang mempunyai kuasa, aku tergoda, terpedaya" hihih siap nyanyi la pula 

Picture Candy Crush Saga by Mr. Google


Tapi geram gak main Candy Crush ni, nak-nak sekarang ni. Dah tinggal satu je jely lagi nak kena clear kan jely tu dah tak boleh. Nyawanya dah habis. Sampai dah habis nyawa main tapi tak juga settle. Batri tab pun dah banyak kali caj tapi still kat level 65 lagi. aaiya looo camner olang boleh sampai level latus-latus loo..




Baca juga:

3 Readers ♥

avatar

Saya main game ni seminggu je. Malas nak truskan sebab mmg melekakan.. hairan tul dgn orang yg main sampai level beratus.

Balas delete
avatar

x penah main..tp hubby yg main kat fb deqla..hihi...

Balas delete
avatar

hihi.. Ros memang minat main ni.. sekarang dah level 305.. hihi,.. kalau dah start main, memang tak leh nak berenti la jawabnya..

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon