Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Pusat Akuatik Darul Ehsan

Sebenarnya picture ni dah lama dalam simpanan. Sebelum puasa lagi heheheh sebelum ni tak sempat nak share. Just taip entry then save :).

  

Aktiviti mandi kolam ni dah lama tertangguh gara-gara kekangan masa ceeeewahh haha. kebetulan lak time tu ada kenduri kahwin anak kiri sepupuku kahwin. Sambil menyelam minum air sekali la. Tengahari pergi kenduri, petang mandi kolam dan malam lak terus gerak balik KL. Peluang yang jarang-jarang nak dapat tu kalau tak digunakan sebaik mungkin memang kan rugi, betul idak hehe

 

plan asal memang nak mandi sama tapi terpaksa cancelkan last-last minute sebabnya terkejut gan gelagak orang dalam kolam tu hehe ramai sesangat !! maybe hujung minggu dan juga cuti umum, semua orang ambil kesempatan tuk berendam hihihi berendam ke? tah la kan betul ayatku ini.


Kolam kat sana da 2 jenis, yang tertutup dan yang terbuka. Cam biasa, sebelum masuk kena bayar dulu. Masa beroperasi da 4 sesi. Seronok juga melihat gelagak orang kat sana. pelbagai gaya dan pelbagai ragam, yang besar gan caranya tersendiri dan yang kecil usah certa la. Seronok sangat nak-nak tengok gaya anak-anak kecil belajar berenang. Gan baju renangnya yang pelbagai gaya tu lagi :) asyik bangat.








** leh gak hilangkan 10sion dan stress main air ni kan..kan..

Baca juga:

1 Readers ♥

avatar

Ada urusan di Shah Alam/Klang/USJ Subang Jaya i.e Summit USJ, Alam Sentral, Kota Kemuning, SACC Mall, I-City, Wet World, ADTEC, CIAST, WISMA GM, UITM, UNISEL, MSU, POLITEKNIK Shah Alam atau sebagainya. Tempahlah homestay kami yang berdekatan dengan harga murah & berpatutan (RM180/semalam) dan boleh layari INTERNET @ UNIFI percuma. Layari blog kami untuk info terkini di http://onlinebookinghomestay.blogspot.com

p/s: perkhidmatan sewa harian juga disediakan

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon