Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

KPSL 2013

Alhamdulillah, dah siap 1 kerja apply exam KPSL. Last bulan 4 ni dah (dah tak lama tu). Tu pun baru terperasan dah nak masuk hujung-hujung sebabnya terpandang jadual exam tu masa selak kertas kat tray. Kalau tak hehehe memang tak ingat langsung la. Nak-nak kadang kala je on portal JPA ni hikhik.. Hurmmm kalau ikut jadual, bulan 6 nanti dapat la duduki exam tu huhuh oh buku !!

Jadual exam tu sebenarnya dah lama berada dalam simpanan. Sebelum ini ingat nak fikir dulu nak apply atau tak. Tapi sekarang, apply je. Lagipun tinggal 1 paper je lagi yang kena ambil. 2 paper lagi dah lepas. Alhamdulillah, kita suka kita suka..

Siapa tak suka kalau sekali ambil dah lulus. Walaupun tak semua paper tu lulus tapi sekurangnya lepas ini tak ada la kena ambil paper tu lagi hehe. Alhamdulillah, rezki. Ramai yang kata, siapa tau sekali ambil terus lulus hahaha walaupun kekadang dengarnya cam ejekkan tapi tu la kalau dah rezki. Tiada siapa boleh menidakkannya lagi.

Kalau ikut tahun lepas ramai dari geng kita gak yang apply tapi kali ini nampak gayanya kali ni sorang-sorang je kot ambil exam tu nanti. Sedih la pula. Ada sape-sape nak ambil exam KPSL juga tak? Klik sini tau tuk apply exam dan sini tuk jadual exam.

Baca juga:

2 Readers ♥

avatar

cik ina dah apply juga.. ni first time cik ina apply.. bg tips ckit untuk lulus semua paper

Balas delete
avatar

oo..hehehe sebenarnya sy pun xtau camner nak bagi tips sebenarnya. mayb time sy jawab hari tu sy

1)masukkan semua yang menjadi rujukan kepada jawapan tu kot. cthnya masukkan dari mane, bab dan para berapa kemudian terangkan sikit hehe

2) jgn lupa tagging buku tuk di rujuk sebelum masuk dewan peperiksaan

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon