4 September diisytiharkan sebagai cuti umum

Yeahhhh.. Isnin ni cuti !! Jimat sehari lagi cuti. Tahniah dan terima kasih kepada semua atlet negara dan mereka-mereka yang terlibat sepanjang temasya Sukan Sea yang berakhir semalam. Merasa juga cuti panjang sempena hari kemerdekaan dan hari raya korban ni 😊😊. Tak lupa juga terima kasih kepada PM kita sebab bagi cuti ni. Bukan mudah tau nak dapat cuti free ni 


1 comment:

  1. bukan mudah dapat cuti free kan? tapi kami kerja sebab schedule takleh postponed.tapi dapat lah 1 cuti lacuti bila2

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.