Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Spicy Korean Burger Jom

Burger Korea

Berjaya juga dapatkan burger korea hari ini. Lunch semalam ianya dah sold out. Ini pun nasib baik office mate keluar lunch tadi..dialah  yang tolong belikan burger ni. Tapi tak aci lahh ciktie punya burger ni je dia punya siap gan air lagi 😩😩 #orangdahtolongbelikanpundahbaik #merungutlak hikhik. Thanks shaz!! Merasa juga makan burger korea a.k.a burger gelap ni hikhik

Burger Korea

Semalam masa office mate bagitau nak makan burger ni. Mati-mati ciktie tak nak tapi bila terpandang je rupanya camni terus terasa cam nak cuba. Ialah mana ada burger colour camni kan..tu yang beria minta belikan tu. Naklahh try menu baru kan. Setakat ni semua tak mengecewakan lagi la 😆😆

Hmm..boleh tahan pedas juga rasa burger korea ni. Tapi sedap !! Roti gelap tu biasa je rasanya..colour je kot bezanya 😯

Resit harga burger korea



Baca juga:

2 Readers ♥

avatar

Alahhh ni yang buat kita teringin nak makan juga ni...=(

Balas delete
avatar

boleh la try cuma ciktie tak tahan pedas la

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon