Lebaran Terindah by Wany, Ernie, Wani, Shamim , Tajul & Haqiem



Mood raya dah !! Lagi 2 hari je lagi ni tinggal. Walaupun mood raya dah datang ramadhan jangan dilupa. Walaupun baju raya belum tentu lagi ada yang penting raya tetap raya. Office pun dah siap berhias dah. Lagu raya pun dari memula masuk office lagi asyik diputarkan tak berhenti-henti lagi ni hikhik memang mood raya betul dah ni. Esok last kerja sebelum menyambut kedatangan syawal - Ahad ni. In shaa Allah lepas raya nanti kita jumpa balik.

Sebelum tu meh layan lagu raya ni dulu. Best juga lagu raya ni

Lagu : Lebaran Terindah
Oleh : Wany, Ernie, Wani, Shamim , Tajul & Haqiem

Selamat Hari Raya
Kami ucapkan pada semua
Selamat Hari Raya
Mari Meraikan bersama

|O|Dipagi Hari lebaran yang suci
|H|Mensyukuri Segala nikmat ilahi
|L |Jangan disimpan sengketa semalam
|I |Agar kita diberkati rahmat tuhan

|R |
|I |Pada yang jauh di rantauan

|K|Pulanglah Dikau ke kampung halaman

|. |Meraikan bersama-sama
|C|Hari Lebaran yang terindah

|O|
|M|Selamat Hari raya
Kami Ucapkan pada semua

Bersalam-salaman
Bermaaf-maafan 
Agar tiada luka yang tersimpan
Bertandang-tandangan
Busana indah 
adat kita jangan dilupakan

Pada yang jauh di rantauan
Pulanglah dikau ke kampung halaman
Meraikan bersama-sama
Hari lebaran yang terindah

Selamat Hari Raya
Mari meraikan bersama





3 comments:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.