Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

Fatma dan Coklat Cadbury

Gemar betul budak kecil ni gan coklat ni. Gelagatnya menikmati coklat kesukaannya ni pun boleh tahan hikhik. Gaya memintanya pun boleh tahan juga. Sabar je lahhh.. Asal nampak gambar coklat ni je nak..nak satu rumah boleh dengar suaranya tu. Risau juga coklat ni kan manis. Karang rosak pula gigi tu..

Fatma Cadbury

Tapi dalam risau² tu. Balik kerja tengahari tadi singgah juga la 7E. Belikan juga coklat tu. 3 keping tapi jenis lain-lain la.  Satu coklat susu cadbury daily milk yang biasa, satu yang dengan buah badam dan satu lagi dengan madu, kacang gajus gan hazel rasanya. Saje beli buat stok..mana la tau lepas ni kot² teringin nak makan ke.. tak perlu susah dah. Buka peti ais je..

Cadbury Dairy Milk Roast Almond

Cadbury Dairy Milk Croat Almond





Baca juga:

2 Readers ♥

avatar

comelnya Fatmaa :) Salam perkenalan dari saya dan jemput datang ke blog missaziemah.blogspot.com :)

Balas delete
avatar

terima kasih.. slam perkenalan dari saya juga

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon