Colour Of Life K

Sekadar berkongsi pengalaman atau pengetahuan sebagai kenangan di kemudian hari. Pertanyaa hubungi saya di snamohamad@gmail.com

Fatma dan Coklat Cadbury

Gemar betul budak kecil ni gan coklat ni. Gelagatnya menikmati coklat kesukaannya ni pun boleh tahan hikhik. Gaya memintanya pun boleh tahan juga. Sabar je lahhh.. Asal nampak gambar coklat ni je nak..nak satu rumah boleh dengar suaranya tu. Risau juga coklat ni kan manis. Karang rosak pula gigi tu..

Fatma Cadbury

Tapi dalam risau² tu. Balik kerja tengahari tadi singgah juga la 7E. Belikan juga coklat tu. 3 keping tapi jenis lain-lain la.  Satu coklat susu cadbury daily milk yang biasa, satu yang dengan buah badam dan satu lagi dengan madu, kacang gajus gan hazel rasanya. Saje beli buat stok..mana la tau lepas ni kot² teringin nak makan ke.. tak perlu susah dah. Buka peti ais je..

Cadbury Dairy Milk Roast Almond

Cadbury Dairy Milk Croat Almond





Share this article :
+
Previous
Next Post »
Comments
2 Comments
2 Komen untuk "Fatma dan Coklat Cadbury "

comelnya Fatmaa :) Salam perkenalan dari saya dan jemput datang ke blog missaziemah.blogspot.com :)

terima kasih.. slam perkenalan dari saya juga

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Terima Kasih Sudi membaca
 
Template By. Kunci Dunia
Back To Top