Colour Of Life K

Disebalik setiap warna itu tersembunyi pelbagai maksud !!

SEGMEN "SAYA NAK KAD RAYA" BY DUNIASHIDA.COM


Sebelum masuk tidur ciktie nak join segmen " ni dulu. Siang tadi tak sempat nak join. Nak bw pun tak sempat. Ish diam² tau Ciktie dapat balik awal bulan puasa ni !! Cuma 5kali kot kena duty hmm.


Oklah dah lama rasanya tak bw ke blog shida ni. Apapun antara yang menariknya blog shida pada pandangan ciktie ni adalah kerana colour biru  tu sendiri. Rasanya shida masih lagi mengekalkan warna tu cuma banner tu dah berubah kan. Nampak lebih menarik. Simple je. Tak puas tengok :) Haa lagi satu macam² info boleh dapat kat situ, betul tak?? Haa kan betul ciktie cakap..

Cukup la tuk malam ni.. Sesiapa nak join klik banner tu ya. Jangan lambat² ya nanti melepas hehehe. Ok la Selamat malam semua



Baca juga:

6 Readers ♥

avatar

TQ awak sudi join Segmen shida ni :)
senarai peserta dah update! Jom Blogwalking :)

Balas delete
avatar

Good luck. Singgah dari segmen yang sama

http://ape-kinah.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

Balas delete
avatar

Salam Ramadhan , singgah dari segmen yang sama (:

http://diarikuwaniesyazwani.blogspot.my/2017/05/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

Balas delete
avatar

Salam ramadhan dari segmen yg sama
http://cikcappuccinolatte.blogspot.my/2017/06/segmen-saya-nak-kad-raya-by.html

Balas delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.

Emoticon