Wordless Wednesday : Teruskan walaupun terpaksa

Wordless Wednesday : Teruskan walaupun terpaksa


Teruskan !!
Jangan kerana kita tidak khusyuk ataupun tidak ikhlas melakukannya menyebabkan kita meninggalkannya. 
Kadang kala keterpaksaan itu perlu dilakukan demi menjamin sesuatu yang lebih baik..




5 comments:

  1. Betul tu. Memang kadang-kadang keterpaksaan tu kita buat untuk sesuatu yang lebih baik 😊

    ReplyDelete
  2. Setuju. mula2 tu memang kita buat dalam keterpaksaan, lama-lama tu inshaAllah kita akan biasa dengan perkara tu. btw kenapa saya tak boleh comment pakai mobile eh blog ni? tak keluar tempat nak comment.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Oo yake.. nanti sy check balik. Terima kasih ya sebab gtau

      Delete
  3. singgah petang dik
    betul sangat tu
    ibadat tu seharusnya kena paksakan diri kita membuat, lama2 akan jadi ikhlas IN Shaa Allah

    ReplyDelete
  4. Terutama kepada anak2 kita.
    Kalau tak paksa kadang2 mereka tak buat.
    nanti kalau dah biasa, mereka tahu buat sendiri.

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.