Lazada Birthday Blogger Contest

Lazada Birthday Blogger Contest

Alamat !! 23hb ni dah last dah contest ni. hari ni dah 21hb, maknanya ada 2 hari je lagi. Sebenarnya dari minggu sebelum ni lagi nak join contest ni tapi asyik tak sempat je. Tapi hari ni sempatkan juga. Itupun secara kebetulan pagi tadi shopping online kat sana. Alang-alang tu kita join terus. Nak join contest ni tak susah pun, hanya perlu jawab 3 soalan je. Terma dan syarat boleh tengok kat sini ya. 


Apa yang anda suka tentang Lazada Malaysia?
  • Lazada mempunyai pelbagai pilihan barangan/produk seperti barangan baby, fesyen, perabot, alatan dapur, barangan eletrik, gadget dll
  • Barangan yang ditawarkan adalah murah. Ada diskaun sampai 90% lak tu. Memang jimat sangat !
  • Mampu miliki jenama kegemaran sendiri.
  • Cara pembayaran pun mudah. Secara kad kredit ataupun kad debit. Takpun COD. Janji ada duit je tak gitu hikhik
  • Penghantaran pun cepat. Hanya perlu tunggu je tak perlu nak mengadap jam
  • Barang yang diterima pun dalam keadaan elok dan baik. Boleh digunakan..
Tiga produk kegemaran anda

Air Cooler

Cuaca dua tiga menjak ni panas terik sangat. Memang terasa hangat sangat la. Harapkan kipas je memang tak cukup. Kalau dapat air cooler camni pun ok jugak heh nak beli aircond sekarang memang tak mampu lagi la.

Steam Iron


Yang ni dah lama berangan nak dapatkannya. Senang nak iron baju sebenarnya. Tak adalah terasa penat sangat. Nak-nak ciktie ni bukannya jenis yang rajin sangat hikhikk

Power bank

Yang ni lak nak gantikan power bank  yang hilang baru-baru ni.  Selalu online guna handphone batrinya pun cepat low. Ada tu tak sampai separuh hari handphone dah padam hikhik


Bagaimana Lazada Malaysia boleh meningkatkan?

Perluaskan perkhidmatan COD ( Cash On Delivery). Senang dan mudah tak perlu susah-susah bank in duit kat mesin atm hehe. Mesti lagi meriah lagi ramai akak-akak suri rumah boleh join =) 


Ucapan sempena Ulang Tahun Ke-5 Lazada Malaysia

Perluaskan kuasamu.. Semoga terus maju menjadi peneraju laman web utama atas talian yang menawarkan perkhidmatan dengan harga yang rendah, cepat dan menjimatkan.

Selamat Ulang Tahun Ke-5 Lazada Malaysia.


4 comments:

  1. Good luck cik tie! kalau ada air cooler tu tak payah la guna kipas dah lepas ni hehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe..sejuk sikit kan kalau guna air cooler tu

      Delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.