Kembali ke rutin harian

Kembali Ke Rutin Harian | Alhamdulillah..hari ini dah kembali ke rutin harian cam biasa. Mai office buat kerja hehe tak kan mai office duk lepak lak kan 😚😚


Settle dah kursus 4hari 3malam untuk tahun ni. Dah tak perlu fikir pasal kursus dah. Cam tahun lepas jugak..penjawat awam cam ciktie ni kena hadiri 3 hari berkursus. Tahun sebelum ni 7 hari tapi mula tahun lepas ia dikurangkan. Kalau sebelum ni ciktie join kursus sehari demi sehari tuk cukupkan 3 hari tapi kali ni join yang bermalam terus. Cepat habis gitu..

Walaupun lokasinya tak jauh mana dari rumah. Pcb resort je kot tapi tak adanya ciktie nak berulang. Penganjur dah sediakan penginapan dah. So, menginap je kat sana selama 4hari. Boleh juga dengar bunyi ombak 😍😍 awal-awal dah boleh release tension apa..


1 comment:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.