Wordless Wednesday : App Meitu

Wordless Wednesday : Aplikasi Meitu | Dua tiga menjak ni mood asyik nak layan aplikasi ni je. Kelakar juga sesekali pandang..berubah kot mukanya hahaha. Walaupun camtu comelnya tetap ada..


Daripada tak pernah kenakan apa² solekan kat wajah tu aplikasi ni boleh buatkan wajah tu dikenakan mekap. Bukan sikit² tau hehe.. Tapi dalam gambar jelahh tak caya boleh cuba sendiri. Just install aplikasi meitu dekat gedung play smartphone korang. Kalau tak silap aplikasi ni berasal dari china rasanya. Salah satu daripada aplikasi edit foto 




Yeahhh esok ciktie dapat cuti jugak okay !


1 comment:

  1. memory card x ok dah, jd app kat fon x banyak 😢 nak install meitu pon x dpt

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.