Rahsia Warna Lipstik

Rahsia Warna Lipstik | Disebalik indahnya sebuah senyuman itu tercalit sedikit warna menghiasi bibir si dara mahupun insan yang bergelar wanita kan?? Warna itu sebenarnya bukan sahaja dicalit supaya dapat menyembunyikan warna bibir pucatnya tetapi juga sebagai penambah seri di wajahnya. Macam-macam warna dan pelbagai jenama lipsik dalam pasaran sekarang. Pilih dan tukarkan ia dengan nilai yang telah ditetapkan je. Pastu ianya mampu dimiliki dah. 


Certa pasal warna lipstik ni ciktie suka juga dengan warna pupple dan hitam selain warna coklat dan warna ikut bibir ala-ala pinky gituu. Pernah la tengok model dalam majalah apa dah sebelum ni..lupa dahh. Nampak lebih berani gitu hehe. Dah la ciktie just nak share rahsia warna lipstik ni je..


Warna merah
Menjadi pilihan kepada mereka yang suka menarik perhatian. Mempunyai keyakinan diri yang tinggi selain itu, mereka juga tidak suka diperlekehkan oleh orang lain.

Warna Coklat
Menjadi pilihan kepada mereka yang tidak suka terlalu menonjol dari segi imej.  Bagi mereka bakat dan keupayaan diri adalah lebih penting. Mereka yang memilih warna ini adalah mereka yang mempunyai keyakinan diri yang tinggi dan stabil dari segi emosi. Mereka juga symbol kesetiaan dan boleh dipercayai. Peace

Lip Gloss Tanpa Warna / Warna bibir
Menjadi pilihan bagi mereka yang ingin kelihatan natural. Personaliti si pemakainya juga cukup mudah. Mereka lebih gemarkan hidup yang aman dan damai.

Warna Unggu
Menjadi pilihan mereka yang sofistikated dan mempunyai pertahanan diri yang jitu. Selalunya mereka ini jenis yang berpegang kuat kepada prinsip diri sendiri dan tidak gentar dengan orang lain. So, tidak hairanlah si pemakainya juga mempunyai keyakinan diri yang kuat.



No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.