Penunggu

Penunggu | Office korang ada penunggu tak?? Memula posting sini Ciktie pernah dengar officemate certa ada orang meninggal terjun dari tingkat 4 ni. Betul-betul depan pintu office ni.. kebetulan lak lepas tu ex-staff kat sini kena ganggu. Masa tu tak silap dia tengah tidur kat ruang solat belakang tu. Nasib baik tak ada apa-apa yang serius terjadi. Tapi bukan penunggu tu yang ciktie maksudkan sekarang.. Sekarang ni satu office jadi penunggu hari ni..

Mengantuknya !! Boleh terlelap la camni gayanya.. orang yang ditunggu-tunggu pun belum menjelma lagi. kena tunggu lagi sebelum program hari ini dapat dilakukan. Keizinan dan pelepasan perlu diperolehi dulu sebelum kita chau ching chau

Cepatlah datang !! 
Tak sanggup nak tunggu dah ni..
dah sepagian dah camni huhu
movie pun dah siap download dah
perut pun dah rasa laparrr
lama-lama camne acamner nak drive lak ni





No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.