Gula Dalam Minuman

Gula Dalam Minuman |  Makkk aii banyaknya kandungan gula dalam Milo 3 in 1 tu. Sekali imbas nampak cam sama je kandungan gula air tin milo gan 3 in 1 tu.. tapi tak tau la.Tak nampak sangat berapa kandungan gula dalam tu. Itupun gambar yang dikongsikan oleh member group wassap awal pagi ni. Tah apa certa tak tau tetiba post gambar ni..Untung juga join group ni paling tidak adalah juga info lain selain bertanya khabar berita bagai kan.. Dan inilah juga antara topik hangat group wassap awal pagi ni..

Kandungan gula : 3 in 1

Apapun  kita kena hati-hati dalam memilih apa jua yang kita makan dan apa jua yang kita minum. Dah makan..dah minum jangan lupa minum air kosong banyak-banyak yaeee. 

kandungan gula : Air kotak, air tin







No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.