Cuci blog dengan Broken Link

Cuci blog dengan Broken Link | Fuhhhh puas hati rasanya seminggu juga la buat benda alah ni akhirnya tengahari ni dengan rasminya blog ni bebas dari broken link ! Sebenarnya buat menda tak adalah lama sangat sampai ambil masa sampai berminggu-minggu cuma disebabkan masa yang tak berapa nak ada tambah pula gan kerja yang duk menunggu tu jadilah camtu hehe Oklah kat sini ciktie share sikit camne nak check broken link dekat blog tu. Sebelum tu ciktie nak ucapkan terima kasih dekat MellyaCrayola kerana share tutorial ni.

Memula tu klik web ni. Masukkan link blog pastu klik find broken link.


Akan keluar camni.. masukkan security code dan klik find broken link now !


Tunggu sampai habis



Tips
Bahagian Broken link tu ialah link yang bermasalah. Page where found, url ialah url link kawasan bermasalah dan scr adalah kedudukan link bermasalah itu dalam kod html.




5 comments:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.