2017 FIRST GIVEAWAY BY SFRNFZL


2 Januari 2017 - 2 Februari 2017

2017 FIRST GIVEAWAY BY SFRNFZL | Selamat Tahun Baru uoolls !! Dah hari ke-3 kita berada di tahun 2017. Alhamdulillah, syukur. Tak sempat nak coret banyak-banyak. Bw pun satu 2 blog je. itupun tak sempat nak tinggalkan jejak..maklumlah hari pertama bekerja di tahun baru katakan. Banyak benda kena settle kan dulu. In shaa Allah semoga tahun ni sempatlah curi masa kat office publish 1 entry setiap hari hendaknya..tapi tak tau lah kan. Rancang je dulu

Aiii hujan ohh hujan
bilalah nak berhenti ni..air dah makin banyak
banyak tempat dah mula ditenggelami air. Semua dah pakat risau
sungai, parit, longkang, bendang
apapun semoga semuanya dalam keadaan baik-baik je




No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.