Throwback Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2015

Throwback Anugerah Perkhidmatan Cemerlang 2015 - Duk tengok- tengok gambar kat phone terpandang gambar lama. Gambar time #apc2015 dekat Hotel Crown Garden. Masa tu selang sehari dua camtu la ciktie lapor diri kat sini hehe. Nak terus buang camtu je cam sayang pula. Apa kata ciktie share je kat sini dulu. Sesekali lihat balik gambar lama ni mampu mengimbau kenangan lalu kan..















4 comments:

  1. crown garden hotel di jale kebun sulte tu alik mano eh? jare2 sekali kelik kapom banyok doh beruboh tok kenal doh KB. untung la dia buat majlis di hotel.... kami buat di dewan biasa2 jer. huhuhuhu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yang tu tahun lepas punya.. tahun ni kita pun kena buat kat dewan juga huhu.. Crown Garden tu dekat gan public bank

      Delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.