Line internet very-very slow

Line internet very-very slow -  Adoiii makin lama makin slow line internet ni. Tah apa masalah pun tak diketahui. Tengok kiri tengok kanan tiada la ramai mana pun yang tengah online hikhik. Tak mengapalah..tak sempat update blog sempat singgah bw kejap pun jadi la. Maaflah ciktie tak berpeluang lagi nak bw semua followed blog ni. Masa dan penggunaan komputer amat-amat terhad. Apapun ciktie akan usahakan juga untuk bw semua followed blog ini ya. Raking blog ni pun dah semacam sekarang ni. So, sebelum ia bertambah teruk ciktie akan usahakan sesuatu la supaya ia boleh stabil. InsyaAllah







6 comments:

  1. sama line siput sedut jugak.. kekadang keluar error dns kebenda ntah.. stress

    ReplyDelete
  2. hahaha faham sangat kalau line lembab agak stress jugak laa hehe..
    bw and followed sini :D

    ReplyDelete
  3. kt ofis ok je tenet..cuma kat umah tu alamakkkk slow sgt

    ReplyDelete
    Replies
    1. Untung la @el kalau kat sini terbalik lak hikhik

      Delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.