Cara jejaki bungkusan pos laju

Arhhh lega rasanya. bungkusan ciktie pos hari ahad - 25 Jun 2016 hari tu dah di terima dah. Risau dah takut tak terima sebelum raya ni hehe. Tu dua tiga kali duk on web pos laju tuk tau bungkusan tu dah sampai mana.

Senang je tau sekarang kita nak tau bungkusan yang kita hantar melalui pos laju tu dah sampai mana..dah terima atau tak. Nak tau tak camne caranya. Alahhh kalau tak nak pun ciktie still nak bagitau juga. Tengok sini tau hikhik

CARA JEJAKI BUNGKUSAN POS LAJU

1. Masukkan nombor yang ada EP**********MY dan hantar.


2. Tekan 'Jejak'.. pastu ia akan keluar kemana dah bungkusan tu pergi.


 Senang kan.. pos laju




No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.