Baby Kuning

Harap-harap tiada apa-apa la jak lagi ni. Baby boy sorang ni cam seronok pula tidur kat sini. Cuit..cubit pun cam tiada kesan pula kat dia ni. Hari ni first time bawa dia mai sini gara-gara sedikit salah faham.

 Oohh ya sebenarnya kuning ni adalah sejenis penyakit yang biasa dihidapi oleh baby-baby yang baru dilahirkan. Ada yang lahir-lahir je dah ada dan ada juga yang selang sehari..2 hari. Walaupun ianya adalah perkara biasa bagi sesetengah orang tetapi hakikatnya ia betul-betul merisaukan.

Ishhh..risaunya la. Result kuningnya tu tinggi sangat. 270 tu..sedangkan result kuning baby yang kita nak hanya 170. Sekali ganda tu huhu. Sekarang ni masih lagi menunggu giliran untuk berjumpa doktor. Semoga semuanya ok je. In shaa Allah.

*foto sat na


No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.