Hello hello

Assalamualaikum wbt uools
apa khabar?? sihat ke.. camne sekarang? cam makin bam..bam je hehe
alhamdulillah nampak cam makin sihat tu. tapi apasal ciktie tengok makin kurus lak tu
dok kang makang ati kot nah hahaha cam dah tembam tap kurus lak. Camne tu? fikirlah sendiri kata nabil kan 

alhamdulillah !! udah petang
sempat gak ciktie update COLK hari ni. lama betul ciktie tak bw blog blogger2 semua. COLK pun nampaknya dah lama menyepi. Empunya diri pun dah kembali bekerja cam biasa cuma sejak kembali bekerja ni..kerja2 masih menimbun. sibuk gan peserta kursus dan juga persiapan APC. Eeehhh ada jugak ke yang tak tau apa benda APC tu. Ianya tak lain dan tak bukan singkatan pada Anugerah Perkhidmatan Cemerlang. 

So..
faham2 la camne sibuknya ciktie 2/3 menjak ni. sibuk kat sini tidaklah sama cam sibuknya kat kolumpo dulu. apa-apun dua-dua keadaanya ciktie suka. cuma tang mai kalutnya tu je perlukan sedikit kesabaran tuk pastikan sesuatu yang kita kerjakan tu menjadi apa yang kita nak.. Nanti bila2 free ciktie tunjuk ya camner persiapan tu kat sini.

tak sampai 15 minit je lagi sebelum berakhirnya kerjaan ciktie hari ni. dalam masa kecederaan ni lak nak update COLK ni. faham2 la apa kan jadi kan. typing error tu biasa..nak2 format huruf besar huruf kecil semua lari ke tepi..tengah bagai haha. 


so, nilah hasilnya yang tak seberapa...





No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.