Sesat


2 kali sesat dalam sehari minggu lepas ni. Sekali masa cari rumah officemate dan second masa dah sampai tempat yang dituju. Tak pepasal masuk meting lewat. Awal lagi ciktie kuar sebenarnya, kononnya nak join dia pi meting. U-turn jauh sangat punya pasal tak pasal kena pi sendiri2 huhuhu



Dah alang2 sesat tu, ciktie singgah la tapau nasi lemak. Tapi tak sempat nak makan pun. Perut dah masuk angin. Nanti baik tak teruk. Kenangan pertama kali drive sendiri2 pi bukit cina memang tak boleh blah betul


No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.