OKTOBER GIVEAWAY BY MEKZUMBIE

GA Pertama untuk bulan ni. Dah hujung2 baru perasan rupanya Mek Zumbie buat GA ni.


Secara ringkasnya ciktie suka dengan blog Mek Zumbie ni
Nampak simple gan warna putih..tambah ceria dan menarik gan sedikit kombinasi warna pink, biru dan oren cair betul ke warnanya ni. belasah je la Mek Zumbie ya. dekat2 dah tu colournya tu kan :> Entry kat dalam tu pun jelas dan senang  di nak baca.

 Tarikh tutup
31 Oktober 2015 (Sabtu - 12malam)





10 comments:

  1. Hahaha hello :) Btw Thanks sebab join GA MZ ni :) Done follow back & all the best to you :)

    ReplyDelete
  2. Singgah BW kat sini
    Selamat bergiveaway (=
    http://akukaudansesuatu.blogspot.my/2015/10/oktober-giveaway-by-mekzumbie.html

    ReplyDelete
  3. Tahniah awak menang ! Tak percaya ??? Check sini http://mekzumbie.blogspot.my/2015/10/yang-sebenar-senarai-pemenang-oktober.html

    ReplyDelete
  4. Dah ada keputusan kan dik...dah semak ke..

    ReplyDelete
  5. Sambil jenjalan, kita nak singgah ucap tahniah sbb dh menang.

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih. nanti ciktie singgah ya

      Delete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.