Flight Delay

Delay !! Lewatla nampaknya ciktie sampai kb malam ni. Flight lain..takda yang delay lagi. Nak bagi ciktie rasa juga nampaknya nikmatnyaaa.. flight delay hari ni sob..sob..

kalau ikutkan ni dah kali ke-4 ciktie naik flight. 2 kali naik kat KLIA dan 2 kali kat subang. Sebelum ni ciktie dah pernah naik MAS. Sekali time join bengkel perjawatan dekat Hotel Perdana, Kota Bharu. Second, masa hari last dekat CP hari tu. Dekat Subang ni pula ciktie naik minggu lepas gan big boss sebelum pergi Port Dickson. And last...hari ni gan chief tempat ciktie ni. Sebelum tak pernah delay tau. Ciss belagak lak ciktie kan..hehehe



Dari MAS ke MALINDO and now FIREFLY. Tinggal AirAsia betul ke ejanya camni ?? je lagi ni belumnya :)
Sabarlah menunggu ya



No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.