Permohonan Menduduki Peperiksaan Skim Perkhidmatan Penolong Pegawai Tadbir Gred N27 (PSL)

Tahun sebelum ni dah ambil. Tahun lepas pun dah ambil. Tahun ni insyaAllah ambil lagi. Harap-harap tahun ni lulus la. Dah lama sangat paper ni tak lulus. Nak kata senang memang bukan senang la kalau tak lulus camni kan..kan.. hikhik

So, korang yang nak duduki exam KPSL atau nak tengok soalan tu boleh la mohon untuk duduki exam KPSL tahun ni. Mana tau kot-kot korang lulus ke paper ni. Mohon kat sini tau nanti kita sama-sama dudukinya, okay.

https://www.kompetensi.jpa.gov.my/peperiksaan/

6 comments:

  1. Insya Allah....semoga berjaya nanti

    ReplyDelete
  2. http://ijenilovelife.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

    ReplyDelete
  3. anda telah di tag

    http://ijenilovelife.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

    ReplyDelete
  4. anda telah di tag

    http://ijenilovelife.blogspot.com/2015/05/simple-rm100-giveaway-byijeni.html

    ReplyDelete
  5. insyaAllah.. all the best! :D

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.