Sistem Hrmis Two Berubah Wajah

Ehhhh..ehhh hrmis two dah berubah la. hrmis masih lagi tak sama, tak berubah. simple je interface ianya ni. Ok juga kalau ianya berbeza,  boleh juga buat pilihan. Selain dari capaian lebih elok, cik tie memang suka kalau sesuatu tu simple tapi menarik. Tak adalah nak pening-pening nengoknya. idak gitu hikhik..


Ehh ada juga ke yang tak tau hrmis tu apa ke?? kalau yang kerja kerajaan cam ciktie tu mesti tak asing lagi kan gan sistem ni. Hari-hari online kot, ada yang yang nak mohon cuti, yang nak kena buat perisytiharan harta, kemaskini maklumat peribadi dan macam-macam lagi la. Tapiii hari ni memang ciktie cipta sejarah lah, excited tengok interface hrmis two punya pasal - sistem hrmis tak boleh on. tersilap kata laluan. rasa cam baru sekali tekan button hantar tapi rupanya dah lebih tiga kali hehe




1 comment:

  1. masuk awal tahun masa nak buat perancangan SKT & hujung tahun utk buat SKT. mohon cuti guna hrmis yg install kat telefon jer

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.