Kenapa blog ciktie redirect ke URL lain.

Alhamdulillah..
akhirnya blog ciktie dah ok dah. dah direct ke url blog yang sebenarnya dah. Kalau sebelum ni asyik redirect ke URL lain je. Bukan sekejap ianya terjadi tu..dah dekat 2 or 3 bulan dah ciktie perasan tapi ciktie tak sempat nak buat pa-pa..hanya mampu nengok je. 

Dalam duk kalut-kalut dua tiga minggu ni, sempat gak la ciktie usha blog kak mia tu tuk dapatkan info. Okay, sebelum ni dah cuba buang satu 2 coding dalam blog ni tapi tak nak jadi. And hari ni bila ciktie cuba buang dan masukkan balik coding, mana yang ciktie nak tu dekat layout..boleh lak. Aiii tak kan blog pun pandai merajuk juga kot

Apapun, hati ciktie dah lega.1 masalah dah settle. Thnkx mia liana ! sebab tulis entry tu.
Now, dah boleh mulakan operasi jejaki korang dah pasni *-*


2 comments:

  1. betul tuh.... memang di sebabkan coding / widget / dan seangkatan dengannya....

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.