Kejap-kejap ada

aiii korang !! cik tie kembali lagi..tapi cam chipsmore la kejap ada lama tak ada hikhik
hari ni kebetulan lak time lunch ni ciktie guna PC kesayangan ciktie ni so, dapat la ciktie buat karangan jak.

Apa certa korang semua ya? nak terjah blog korang, korang dan korang pun ciktie tak sempat. 
balik-balik tengok orang buat kerja je kerjaan ciktie sekarang ni. nak-nak sekarang ni ciktie tengah belajar kejar masa. Tah sempat or tak tak tau la kejarnya ni huhu

penat juga rupanya kejar masa ni ya..rasa cam tak terkejar pun ada. Tapi usahakan juga la supaya dapat kejar dateline ni. Orang lain kerja smart bukan kerja hard tapi ciktie terbalik lak. 

 




No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.