Dapat surat Pertukaran

Alhamdulillah, syukur…akhirnya penantian cik tie sampai ke penghujung juga. Nak jadikan cerita, pagi rabu hari lepas kena panggil mengadap big boss 1 cawangan ni. Awal pagi lagi staf dia coll bagitau boss dia nak jumpa. Kalau ikutkan hari jumaat tu sebelum cuti wesak  lagi nak jumpa. Ralat betul la cik tie  jadinya !! Yalah tetiba big boss dia nak jumpa. Ingatkan ada masalah bawah program yang cik tie jaga. 
Rupanya cik tie dapat surat arahan pertukaran balik kampung *-* Alhamdulillah.. tapi sedih juga bila diingatkan balik. Lagikan tempat jatuh dikenang ..inikan pula tempat bergelak ketawa. Mesti cik tie rindu habis la gan semua kat sini nak-nak warga CP ni. sedih la pula.
Tengahari tu juga, warga CP dapat orang baru *-*

2 comments:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.