Lunch Hari Ini


Tengahari ni cik tie memang terasa lapar sangat- sangat walaupun pagi tadi cik tie dah siap makan nasi lemak gan ayam goreng. Tah la naper hari ni tetiba jadi camni. So, untuk lunch tengahari ni cik tie dah siap beli satu popia, satu samosa, 2 roti gulung dan juga sebungkus  potato burn.


Tak cukup sebenarnya gan tu,  cik tie makan pula pulut panggang  gan ais krim haha.. memang betul-betul makan la hari ni. lepas satu..satu jadinya. And now, dah kenyang hikhik.. dah tak boleh makan laksa dah. Perut dah penuh *-*







2 comments:

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.