Breakfast Nasi Lemak

Ini jelah menu breakfast cik tie uk hari ni. Semalam cik tie tak breakfast. Tak sempat nak tapau nasi lemak ni tu yang postpone ke tengahari hehe tak adalah sebenarnya semalam cik tie tak terasa nak makan sangat.. tu yang postpone tu.

ctnoraishah 

Hari ni lastday cik tie breakfast gan nasi lemak abang ni. 
Kebetulan lak pagi tadi sempat bersiap awal. Sempatlah terjah gerai abang ni kejap sebelum otw mai kerja. Selalunya asyik lewat je turun. Ada je kerjaan cik tie hehe

ctnoraishah


Pasni mesti cik tie rindu punya. tengok gerai je lah pasni nampak gayanya.
Bau nasi dia je dah hushhh makaaiii sedapnya bau.  
Bau daun pandan..best lak baunya tu nak-nak pagi-pagi camni.
Cik tie memang suka sangat gan sambalnya tu. Sedap tu cik tie asyik minta lebih je hehe..
Manis je rasa die tapi tak adalah manis sangat. Cukup-cukup rasa gitu *-*

Harga pun RM2 sebungkus. Siap ada telur mata lagi. 
Kalau kat kantin cik tie, nasi lemak + telur mata memang tak dapat punya la harga camni. Nasi lemak je dah RM1.++ belum masuk telur lagi.

tapi tak apa.. sebulan je gerai abang ni tutup. Bulan 2 nanti..insyaAllah on balik. Dia nak pergi tunaikan umrah. Alhamdulillah, semoga semuanya berjalan lancar. aamiin.




1 comment:

  1. sedapnya kak Aishah.. murah pulak tu. kat JB, tak de lah harga macam tu :(

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.