Gotong-royong Eksa - Penutup Tahun 2014

Selamat petang korang.. Dan selamat hari jumaat.
Lamanya cik tie tinggalkan blog ni. Nasib baik hari ni dapat spend time kat sini.

jawab col pun still boleh buat 5s

orang lain sibuk buat eksa cik tie boleh lak karang kat sini hikhik..
now cik tie nak share aktivit office mate tuk petang ni
agak-agak audit penutup tahun ni macamana pula la yae??




 



 






4 comments:

  1. sekali sekala update blog di saat banyak kerja tu satu cara melepaskan tekanan dan menenangkan jiwa..

    semoga semua kerja dapat disiapkan dengan elok ya...

    ReplyDelete
  2. @Fadzi Razak Eksa adalah singkatan kepada Ekosistem Kondusif Sektor Awam.

    Ia sebenarnya penjenamaan semula 5s. http://sna-aai.blogspot.com/2014/04/apakah-eksa-yang-mengantikan-5s.html#.VJ0Vjf0Q

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.