Mamee Monster Perisa BBQ

Ni adalah Mamee monster yang terakhir !!

Jajan

Hari tu cik tie beli mamee monster pack besar. Dalam tu ada 10 bungkus yang pack kecil-kecil. Berat setiap satu tu dalam 25g je. Cukup la buat jajan time cik tie nak kunyah-kunyah. Kalau nak tau, sebenarnya mamee ni cik tie dah lama beli. Saje simpan kat office untuk stok makanan time-time terdesak camni. kalau Nak tau lagi, inilah antara jajan favorite cik tie selain coklat susu, super ring. Biasanya kalau time keluar pasaraya, Jusco ke Sogo ke, Eon Big ke, mamee ni lah antara barangan wajib cik tie angkut keluar hikhik..

Mamee monster ni sebenarnya ada 2 perisa tau. Ada perisa BBQ dan ayam kalau tak silap la. Tapi yang jadi pilihan cik tie sejak dulu lagi mestilah BBQ.


No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.