Kenapa tak boleh On Blog

Kenapa gan line office ni... tak boleh nak on blog. 
tak kan la kena block juga kot. Tapi cam tak je..dari minggu lepas lagi camni. Nape yae??
Try on kat pc orang lain pun sama je huhu
tak best la camni..

tapi kalau camni gaya, nampaknya pasni kena on dari rumah la.
Tak bestnya. baru plan nak bw follower blog cik tie ni.



No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.