Design by Bismi Design Artzwork

Hari ni baru sempat nak certa sikit pasal design baru blogku ni. Sebelum ni memang tak sempat langsung. Macam-macam nak buat hehe. Kalau uolls perasan la kan sebelum ni design blog cik tie ni simple dan gitu-gitu je. Cukup ringkas !!

Yang Dulu..

Tapi sekarang, ianya dah berubah. Nampak lebih menarik, kemas dan tersusun, kan.  Teng’s BismiDesign Artzwork kerana telah mengubahsuai blog kesayangan cik tie ni. Cik tie suka sangat ! 

Kalau uolls nak tau, blog ni telah dipilih oleh Langit Hitam untuk disusun atur selepas menjadi diantara 5 pengodam bertuah.Cam tak percaya pula, dah 3 bulan lebih ia bertukar wajah. So, kalau ada diantara uolls yang nak tempah bolehlah, hubungi beliau yae

Yang Sekarang
  


No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.