Coklat Draft®special Dari Mekah

Cam sayang pula cik tie nak makan coklat #Draft®special yang satu ni. Dah dekat 2 minggu lebih tersimpan elok dalam laci office. Ni sebenarnya pemberian dari pegawai baru merangkak juga sebagai jiran kat belah meja cik tie. Gan pembalut warna merah terang. Cantik sangat pada pandngan cik tie ni. Tah bila gemar warna ni pun tak tau..yang cik tie tau, warnanya menarik sangat. Kalau tak silap cik tie, coklat ni pegawai ni beli masa beliau kat Mekah. Pembalutnya pun bukan da wrna merah je tau..kuning pun ada sebenarnya.




No comments:

Post a Comment

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.