September Yang Penuh Dengan Kejutan !!

Assalamualaikum uolls..
baru sempat nak update blog kesayanganku ni. Sebelum ni asyik tak sempat je. Bukan tiada masa sebenarnya tetapi disebabkan kepenatan je hehe. Nak rest juga. Asyik travel je seminggu dua ni hehe sejak bila minat travel pun tak tau. Travel sangat la camtu haha

Minggu lepas, bff kawin. 
Alhamdulillah, dengan sekali lafaz die selamat bergelar isteri kepada Encik Abang tersayangnya tu. 
Tahniah kak ina !
Kak Ina cantik sangat !! i like you but i will miss you too..

First time, hadiri majlis kawin camtu.
Die siap buat majlis berinai lagi. Menarik !! 
Tak pernah tengok orang palu kompang malam-malam hehe
hajat pengantin yang ingin meneruskan tradisi orang Johor.
Alhamdulillah, semua perancangan berjalan lancar.
Hmm dah tak tau nak taip apa dah
apapun happy sangat pergi Kulai. Diorang happening..tak sombong langsung
layan kita baik je..

Ohh ya, kalau nak tau.. ni first time kita kena jadi pengapit tau
pengapit bidan terjun lak tu 
apapun belasah je lahhh
Nasib baik pihak sebelah lelaki tak bagi pantun,
kalau tak mana nak karang pantun tetiba camtu huhuh..
nasib la kak ina dapat kawan cam kita ni hikhik.
  
Ok, dah 
hmm..sebenarnya banyak kejutan berlaku dalam bulan ni.
kira bulan September dalam sejarah la.
bukan bulan je yang dalam sejarah tapi juga Tahun 2014 dalam sejarah sebenarnya.

My boss last day hari ni.
Sedihnya uhukhukk
InsyaAllah, beliau kan berkhidmat gan KKM pula selepas ini.
Congratulatinos and Gud luck, puan !
Thanks for everything !!

Congrats and Gud luck juga untuk jiranku a.k.a Encik Rashid ni !
biasanya orang posting dan bersara sorang-sorang tapi kali ni..
sorang bersara..3 posting keluar !!

Semua bos-bos lak tu.
Gud luck di tempat baru Tuan, Puan dan Encik !!
Jasamu ku kenang 







3 comments:

  1. wishing for better year for next year hehe

    ReplyDelete
  2. Oh puan Marini kek KKM ke?... Dapat kat mane tu kak Aishah?..

    ReplyDelete
  3. Ahaa rose.. tapi penempatan sebenar tak tau lagi.

    ReplyDelete

.Assalamualaikum.
.Sila Tinggalkan Comment Anda Di Sini.
SATU pun jadi lah ! hehe.